Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Vélemények rólunk


 Ezen az oldalon gyűjtjük folyamatosan a 
vevőink véleményeit, tapasztalatait az Eldorado koktél szirupokkal kapcsolatban: 

"Kedves Eldoradosok :))

Az egész úgy kezdödött hogy a piliscsabai Pipacs Kávézó próbálta felvenni a kapcsolatot olyan limonádé-szirup gyártóval, amely alternatívát kínál a multikkal szemben. Kifejezetten magyar gyártót kerestünk; magyar gyümölcsöket feldolgozó hazai vállalkozást szerettünk volna forgalmazni és népszerűsíteni a kávézónkban. Ennek kapcsán megtaláltuk a Zoliék által vezetett Eldorado koktélszirup gyártó cégetl, mely minőségében is és megbízhatóságában is tökéletesen megfelel a követelményeknek. Általuk olyan hazai kisvállalkozással kerültünk kapcsolatba, ahol az üzleti tevékenységen túlmutatóan személyes kapcsolatra is lehetőség nyílik.  Mindez harmonikusan működik az Eldoradóval, és nem utolsó sorban érdemes említést tenni arról az apróságról is, hogy vendégeink nagyon szeretik és meg vannak elégedve az Eldorado termékekkel. Jóízű, finoman üdítő limonádékat dícsérik az Eldorado készítményeiben, külön kiemelve a bodza- levendula párosítást, ami messze határon a legfinomabb. Ízesített latte-ket imádják a vendégeink, majdnem a teljes kávészirup kollekciót tartjuk.  Szeretném még kiemelni, hogy bármilyen kritikai megjegyzés nyitott fülekre talál az Eldoradónál és a folytonos fejlesztés és finomítás komoly célja a cégnek.
Köszönjük Zoli, hogy már létezik hazai gyümölcsből készült limonádészirup és hogy megvalósítod az üzleti életben a harmóniát. Csak így tovább Eldorado a finom szirupokkal!"
Gergely Zsuzsanna, Pipacs Kávézó, Piliscsaba


 

"'Kedves Eldorado!
A szirupokat illetően szeretnék véleményt mondani.
Nagyon meg vagyunk velük elégedve, de ami fontosabb, hogy a vendégeinknek is nagyon ízlik. Designos a kinézet, könnyen használható és nem utolsó sorban nagyon finom :)  Volt már dolgom több fajta sziruppal, többek között a .......... is, de már csak ezzel fogok dolgozni! Ár-érték arányban is a legjobb a piacon véleményem szerint! Mindenkinek bátran ajánlom!"
 
Waffle & Love
Kis Gergely, Budapest, Ráday utca

 


"Kedves Eldorádó csapat!

Köszönjük szépen a legutóbbi rendelésünk is megérkezett épségben!
Pár mondatban szeretném kifejezni köszönetemet és dícséretemet.
Már lassan 1 éve használjuk az Eldorado szirupokat, gyümölcspüréket és a vendégeim nevében is írhatom hogy minden egyes termék rendkívűl ízletes, élénk, és kerek ízvilágú.
Volt összehasonlítási alapunk is, hiszen minden nagykereskedésben megtalálhatók a (......), vagy más egyéb márkájú szirupok, mely köré nem csak a marketinget építették fel de hozzá egyre magasabb árat is társítottak.
Egy minőségi vendéglátó hely nyilván nem nézi az árat, vagyis a helyes megfogalmazás hogy minél drágább azt gondoljuk annál minőségibb is. 
Mi bátorkodtunk összehasonlítani az Önök és a (.....)  termékeket még üzletünk nyitásánál, és nem csak mi  de vendégeink is egyértelműen az Önökét választották, mint ízben, illatban, és külcsínben is!
Van olyan vendégünk aki otthonában is szívesen fogyasztja , így amikor rendelésemet küldöm, mindig kérdezem őket is mit szeretnének otthonra is. 
Köszönöm a folyamatos gyors szállítást, a minőséget, és a kedvességet!
 
Akinek tudom ajánlani fogom a termékeket, és remélem sok emberhez eljut majd! "
 
Köszönettel és Üdvözlettel:
 
Kovács Vivien
Üzletvezető
Bizsergés Kávézó és Borterasz
 


"Szentendrei kávézónk kínálatát már több mint egy éve az Eldorado szirupok teszik igazán színessé. A levendulás szirup, ibolyás limonádé, vaníliás fehér forró csoki, kókuszos frappé csak néhány a vendégeink nagy kedvence közül. 

Egyszerű online rendelés, gyors kiszállítás, minőséges termékek széles választéka. Örömmel ajánljuk mindenkinek az Eldoradot, egy magyar cég, minőségi termékeit!"

Tóth Márta, Menta Art Café, Szentendre

"Az Eldorado szirupra az interneten találtam rá.Olyan szirupot kerestem,amely ár-értékben kiváló,és ezek az Önök szirupjaira teljesen igazak.Mi a 3l-es bag-in-box kivitelt rendeljük Önöktől,árban ez éri meg a legjobban,és praktikusságban is.Régebben a (.......) szirupokat használtuk,de az Eldorado jobban ízlik a vendégeinknek,csak pozitív visszajelzést kaptunk eddig tőlük.,és árban is kedvezőbb.Sokkal gyümölcsösebb,és koncentráltabb az ízük,mint más szirupoknak.Mi az alábbi ízeket használjuk:görögdinnye,sárgadinnye,eper,mangó,menta,bodza,zöld alma."

Üdvözlettel: Pozsonyi András

Ügyvezető Szóda Bár-Debrecen


"Tisztelt Eldorádo koktél bolt!

Cégükre az interneten böngészve találtam rá és az első megrendelést követően maradtam is Önökké. Ez köszönhető annak, hogy minőségi termékeiken túl kiemelkedő a szolgáltatásuk. Pontosak, gyorsak és precízek a megrendeléseket illetően és bármi féle, a szállítási körülményekből adódó problémákat azonnal és teljes körűen megoldják, kompenzálják. 
Kínáltuk sokszínűségével nagyban megkönnyítik vendéglátó egységeim ellátását. "
 
Köszönettel:
Kiss József 


"Interneten találtam Önökre. Évek óta cégüktől rendelem a szirupokat.
Ami miatt magukat választottam az a rugalmas rendelésfelvétel a széles választék, prémium minőség és a kedvező ár.
Remélem még nagyon sokáig megmarad üzleti kapcsolatunk.
További sok sikert kívánok Önöknek!"
Üdvözlettel: Mozso-Maris Kft.


"Az interneten találtam rá az Eldorado koktélszirupra,melynek választéka,ízvilága,ára egyből megfogott.
Maximálisan meg vagyok elégedve a termék minőségével és ezzel így vannak a Paripa csárda vendégei is.
Egy éve forgalmazom a terméket és még egyetlen reklamációt sem kaptunk.
Ismerősi körben mindenhol ajánlom,érdemes kipróbálni.
Korrekt,rugalmas kiszolgálás,kiszállítás!
Csak így tovább! "
 
      Paripa Csárda
Belényesi Zoltán tulajdonos
cím:      H-4079 Debrecen-Pac tanya 43


"Jó minőségű termékekkel és segítőkész csapattal találkoztunk. A kiszállítás és a hozzá kapcsolódó tájékoztatás gyors, pontos. Megbízható partnert találtunk vendégeink legjobb színvonalú kiszolgálásához."
Forsthoffer Ágnes, Hotel Margaréta, Balatonfüred