Akciós termékek

Rendezés:

Bag in Box Karamell zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft 6.208 Ft

A karamell gyerekek és felnőttek nagy kedvence.

Téli estéken egy finom gőzölgő forró, nyáron pedig egy hűsítő karamellás italnál talán nincs is jobb, és mostantól cukormentesen is élvezheted ezt az édes ízt. 

Eldorado Menta zero szirup 0.8 liter

Raktáron
4.290 Ft 2.145 Ft

Ha igazi hűsítésre vágysz

Nem véletlen, hogy ha a mentára gondolunk, akkor a mentolos cukorka, a rágó, még a nyári hőségben és sarkvidéki hideget teremt pillanatok alatt a szánkba. Mesterien hűsíti le pár másodperc alatt testünket és egy kellemes hideg borzongás kíséretében hagyja, hogy átvegye az irányítást rajtunk. Ha hűsítő menta ízre vágysz a nagy melegben, van egy jó hírünk, mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a hűsítő ízt. 

Bag in Box Mandula szirup 3 liter

Raktáron
10.920 Ft 5.460 Ft

Akár meleg akár hideg, minden italban megállja a helyét

A mandula szó hallatán mindenki a szájában érzi a marcipán kellemes ízét. Aki kedveli a marcipánt tudja, hogy csábítóan finom és kevés hozzá hasonló ízt lehet találni. A mandula koktélszirupot, forró csokik, meleg kávés italok ízesítésére javasoljuk, fantasztikusan átjárja a csokoládé és a kávé aromáját a marcipán íze. A téli kávés és csokoládés meleg italok pótolhatatlan íze a mandula.

Eldorado Vilmoskörte szirup 0.25 liter

Raktáron
1.845 Ft 1.476 Ft

Roppanós és édes íz.

Az Eldorado vilmoskörte szirup a meleg nyári estéket idézi meg a limonádés poharadban. Kellemesen édes, aranysárgás szín ez a vilmoskörte szirupunk mely magas gyümölcstartalommal garantálja a magas minöséget. Keverj belöle egy finom körtés limonádét vagy használd koktélod ízesitéséhez.

Eldorado Mandarin szirup 0.25 liter

Raktáron
1.845 Ft 1.476 Ft

Az egyik legédesebb citrus

Az Eldorado mandarin szirup magas 25% gyümölcs tartalmával és intenzív ízével garantálja az igazán gyümölcsös élményt legyen az mandarinos  limonádé vagy más ital készítésekor. A  mandarin az egyik legédesebb citrus gyümölcs Dél Kínából származik, Európába csak a 19 század végén kezdték importálni. 

Eldorado Vattacukor szirup 0.25 liter

Raktáron
1.845 Ft 922 Ft

Ha imádod a vattacukrot, miért ne élvezhetnéd a kávédban, turmixodban :)

A gyerekzsúrok elengedhetetlen kelléke az Eldorado vattacukor szirup, melyből könnyen és egyszerűen tudsz vattacukoros italt készíteni. Öntsd üvegpohárba meleg tejet amihez keverj vattacukor szirupot, majd tejszínhabbal és ehető csillámporral díszítsd, és máris indulhat a buli:)  A tejszínhabot is színezheted ha szirupot öntesz a szifonba a tejszín mellé. A felnőttek pedig a kedvenc latte italukat tudják feldobni egy kis vattacukor sziruppal. Az Eldorado vattacukor szirup nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert sem, így bátran adhatod gyermekednek! 
Ugye a felnőttek a minőség ellenőrök mielőtt a kicsikhez kerülne fogyasztásra, de vigyázz azért maradjon a gyereknek is :)