Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Akciós termékek

Rendezés:

Eldorado Mojito alap Cordial 0.8 liter

Raktáron
4.356 Ft 2.614 Ft

Légy te is kis időre bartender és készítsd el könnyen mojitodat akár otthon.

Eldorado Mojito alap nem egy szirup, hanem egy olyan cordial, amivel helyettesíteni tudod a mojito koktél nehézkes elkészítését. A mojito koktélhoz a rumon és szódán kívül alapvetően friss lime, friss menta, cukorszirup kellenek, mint hozzávalók és ezen kívül még a bartender szakértelme. A lime és menta sosem konstans, tehát minden alkalommal figyelni kell a lime lédús tartalmára a menta frissességére és ezek összhangjára, nem beszélve a bartenderről, aki az egészet jól vagy akár rosszul is elkészítheti. Az Eldorado Mojito alappal mindez nem fordulhat elő, mert nincs más dolgod, mint a jégre töltened 4 cl mojito alapot és rá a rumot, majd szódát amit összekeversz és ezzel kész is a tökéletes mojitod. Persze ha szeretnéd, feldobhatod 1-2 szelet friss lime-mal vagy friss mentával, de még ekkor is olcsóbban jössz ki, nem beszélve a gyorsaságról és arról, hogy így mindig azonos íze lesz a koktélodnak. Próbáld ki és készítsd velünk a mojitodat.

Eldorado Tonic szirup 0.8 liter

Raktáron
4.070 Ft 2.036 Ft

Ha vágysz egy kis kesernyés ízre.

A tonik szirup, a tonik koncentrátum egyfajta formája, viszonylag új keletű a koktélvilágban, de finomabb és kézművesebb ízt kínál. A tonik szirupot összekeverheted ginnel és szénsavas vízzel, vagy seltzerrel, hogy árnyaltabb gin & tonikot keverj ki. A tonik szirupot számos alkoholos italhoz és koktélhoz is használhatod, hiszen egyszerű módot kínálnak az italok feljavítására és a vendégek elkápráztatására.
De ha csak szimplán nem szereted a szénsavasat, de imádod a kesernyéset egy kis frissen facsart grapefruit levet, tonic sziruppal és vízzel is össze tudsz dobni nyári frissítőnek :)

Bag in Box Sós Karamell szirup 3 liter

Előrendelhető
11.792 Ft 7.076 Ft

Az íz, ami néhány éve hódít.

Néhány éve kezdte meg hódítását a sós karamell. Mint minden téren a gasztronómiában is vannak trendek, hullámok. A sós karamell is ilyen hullám, ami néhány éve került a köztudatba, de a franciáknál már jóval régebb óta jelen van. Bretagne-ban a legmindennapibb édességnek számít a sós vajkaramella vagyis a "caramel au beurre salé". A csipet sótól a karamell nem egyszerűen csak édes, hanem sokkal mélyebb, intenzívebb ízű lesz. Ugyanúgy, ahogy bizonyos sós ételek esetében egy csipet cukor még inkább kihozza az ízeket.

Eldorado Vilmoskörte szirup 0.8 liter

Raktáron
4.070 Ft 3.257 Ft

Roppanós és édes íz.

Az Eldorado vilmoskörte szirup a meleg nyári estéket idézi meg a limonádés poharadban. Kellemesen édes, aranysárgás szín ez a vilmoskörte szirupunk mely magas gyümölcstartalommal garantálja a magas minöséget. Keverj belöle egy finom körtés limonádét vagy használd koktélod ízesitéséhez.

Bag in Box Borsmenta szirup 3 liter

Raktáron
11.792 Ft 9.434 Ft

Ha igazi hűsítésre vágysz.

Ha egy igazán intenzív hűsítő menta ízt keresel, akkor a Borsmenta szirupunkat ki kell próbálnod! A menta zöld érdes levelét megdörzsölve is kellemesen frissítő illat marad ujjunkon. Nem véletlen, hogy ha a mentára gondolunk, akkor a jeges maci hűvös lehelete jut eszébe legtöbbünknek, hiszen a mentolos cukorka, a rágó, még a nyári hőségben és sarkvidéki hideget teremt pillanatok alatt a szánkba. Mesterien hűsíti le pár másodperc alatt testünket és egy kellemes hideg borzongás kíséretében hagyja, hogy átvegye az irányítást rajtunk. A menta ízbombái ha robbannak, akkor a menta ízmolekulák által kiváltott frissesség, kellemesen borzongató érzése elől senki nem menekülhet!