Termékek Menü

Puncs és forróital szirupok 0.8 liter

Rendezés:
Raktáron
2.540 Ft

A KEDVENC SÜTID PALACKBA ZÁRVA

Rajongsz az almáspitéért, és szívesen kölcsönöznéd az ízét a délutáni lattédhez vagy készítenél egy gözölgő forró almás italt? Itt a remek alkalom, hiszen az Eldorado szirupcsalád egyik legkedveltebb szirupját most elhoztuk a poharadba. Fözd le a kedvenc presszó kávédat, öntsd egy lattés pohárba, önts rá 3 cl Eldorado almáspite szirupot majd jöhet a tej és a tejhab. Egy kis fahéjt szorhatunk a tetejére és kezdödhet az izlelőbimbóid kényeztetése :))

Raktáron
2.540 Ft

HANGULATOS ESTÉK KELLÉKE A FORRÓ ALMÁS PUNCS

Készíts egy finom illatos gözölgő almás puncsot az Eldorado alma puncs szirup segítségével. 

Raktáron
2.540 Ft

A FAHÉJ A TERMÉSZET REJTETT KINCSE

Kóstoltad már az Eldorado Fahéj szirupunkat? Ha nem akkor itt az ideje hogy feldobd a napod egy finom fahéjas Latte-val. ENGEDD HOGY A FAHÉJ JELLEGZETES ÍZE MAGÁVAL RAGADJON!

Raktáron
2.540 Ft

HŰVŐS ESTÉK MELENGETŐ KELLÉKE: A NARANCS PUNCS

Ha szereted a finom forró puncsokat, akkor mindenképp meg kell kostolnod az Eldorado termékcsalád narancs puncs szirupját. 

Raktáron
2.540 Ft

A KARÁCSONY ILLATA: EZ A SZEGFŰSZEG 

Ha szegfűszeg akkor mindenkinek a karácsony meleg otthonos hangulata ugrik be. Ezt az érzést szeretnénk erösiteni azokban akik kedvenc forró italát szeretnék megbolonditani egy csipet Eldorado szegfüszeg sziruppal. Használhatod még forró puncsok, és teák ízesitéséhez is. 

Raktáron
2.540 Ft

KELLEMESEN PIKÁNS, ILLATOS ÍZ HIDEGBEN ÉS MELEGBEN : EZ A GYÖMBÉR

Az Eldorado gyömbér szirup megalkotásának a célja hogy a téli forró italokat, teákat, puncsokat egy remek pikáns ízzel megbolondithasd. Használhatjuk azonban a nyári hűsitőkben limonádékban és ice teákban egyaránt. A gyömbér köztudottan kínából származik és jótékony hatása sokunk elött is ismert. Kellemesen pikáns, kicsit csipős ízt kölcsönözhetünk egy finom forró gyömbéres teának vagy puncsnak, esetleg a nagy nyári melegben egy mentás gyömbéres limonádét is alkothatunk belőle! 

 

 

Raktáron
2.540 Ft

KÉSZÍTS KÖNNYEN GYORSAN FINOM FORRALT BORT

Az Eldorado forralt bor szirupunkat az olyan vendéglátó egységeknek fejlesztettük ki akik szeretnének tartani forralt bort de ezért nem akarnak bekeverni több 10 liternyi mennyiséget. A forralt bor elkészítése az Eldorado segítségével tényleg pofon egyszerű: tölts egy vastagfalú üvegpohárba 3-4 dl bort amit előzőleg felgőzöltél vagy felforraltál és keverj hozzá 2-3 cl Eldorado forralt bor szirupot és egy-két szem szegfűszeget és máris szervírozhatod!

Raktáron
2.540 Ft

HA KLASSZIKUS ÉDES ALMA ÍZT SZERETNÉL

Az igazi  édes piros Golden alma ízét rejtettük palackba és hoztuk el neked az  Eldorado alma szirupunkkal. A zöldalmával ellentétben ez az alma szirup nem savas, így tejes shakekben és meleg teákban , puncsokban is használhatod.