Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
German de
Croatian hr
Romanian ro
Slovak sk

Bag in box koktél szirupok több mint 30 féle ízben

A BAG IN BOX 3 literes koktélszirup utántöltő rendszerrel 100 %-al több hasznot realizálhatsz a koktélokon és limonádékon mint eddig!! Több száz vendéglátóhely használja már, próbáld ki Te is!

A Bag in Box egy olyan kiszerelés, amely tökéletes a nagyobb forgalmú vendéglátóipari egységeknek. A Bag in Box 3 literes kiszerelés a gazdaságos megoldást és a környezetkímélő vásárlást foglalja magába. Vásárolj egy üveg koktélszirupot, amelyet később könnyen utántölthetsz a Bag in Box 3 literes kiszereléséből, így egy üveg töltése csupán 1100 - 1400 Ft+Áfa összegbe kerül.

Egy Bag in Box 3 liter, tehát kb 3.5 üveg koktélszirupot tartalmaz. Ezzel megspórolhatod magadnak a vásárlás fáradalmait, és a kevesebb üveg és műanyag használatával környezettudatosabb életmódot folytathatsz, amellett hogy a kidobott flakonok árai mind a Te zsebeden maradnak. Ebben a kiszerelésben elérhetőek a legkeresettebb szirupok, mint például a limonádé, mangó, levendula, ananász, kókusz,  eper, cseresznye, zöldalma, sárgadinnye, bodza, kékszőlő, levendula és bodza keveréke, görögdinnye, mojito, uborka, grapefruit és a cukorszirup.

Termékeink kiváló minősítést kaptak, melyről a Minőségről menüpontban tájékozódhatsz!

Gyere el üzletünkbe ahol az összes szirupunkat ingyenesen megkóstolhatód! Cím: 1143 Budapest Semsey Andor utca 15. Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 12-18 óra között!  Várjuk sok szeretettel régi és új ügyfeleinket egyaránt!

 

Rendezés:
Raktáron
5.334 Ft

Eldorado limonádé szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  limonádé szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado mangó szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mangó szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft
Eldorado Levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft

Eldorado ananász szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ananász szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado görögdinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg görögdinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado kókusz szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kókusz szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado sárgadinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg sárgadinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado mojito szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mojito szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado zöldalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  zöldalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado cseresznye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg cseresznye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kékszőlő szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kékszőlő szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
5.334 Ft

Eldorado bodza&levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg bodza&levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado uborka szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg uborka szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
2.794 Ft

Eldorado cukor szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 3 üveg (1 literes) cukorszirup utántölthető.  Az Eldorado cukor szirupot koktélok (pl Mojito), limonádék, és kávék általános édesítéséhez használjuk. Általános felhasználásra ajánljuk bárokba, kávézókba.  Figyelem: a limonádé és koktél, valamint kávé szirupjainkkal készített koktélokhoz, limonádékhoz  NEM kell külön cukor szirupot vennie, hiszen ezek az ízesített szirupok is cukorszirup alapúak!!!

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado grapefruit szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grapefruit szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado menta szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg menta szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado ibolya szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ibolya szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado passion fruit / maracuja szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg passion fruit / maracuja szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado gránátalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg gránátalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado grenadine szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grenadine szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rágógumi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rágógumi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kivi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kivi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rózsa szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rózsa szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Ár