Termékek Menü
0

Bag in box koktél szirupok 20 féle ízben

A 3 literes Bag in box koktélszirupok a pénztárcakímélő megoldást jelenti minden vendéglátósnak!

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk újabb kínálattal állt elő, amely a szirupok Bag in Box kiszerelését jelenti. A Bag in Box olyan kiszerelés, amely tökéletes a nagyobb forgalmú vendéglátóipari egységeknek. A Bag in Box 3 literes kiszerelése a gazdaságos megoldást és a környezetkímélő vásárlást foglalja magába. Vásároljon egy üveg koktélszirupot, amelyet később könnyen utántölthet a Bag in Box 3 literes kiszereléséből, így egy üveg töltése csupán 1000 - 1300 Ft+Áfa összegbe kerül Önnek.

Egy Bag in Box 3 liter, tehát 4.2 üveg szirupot tartalmaz. Ezzel megspórolhatja magának a vásárlási fáradalmakat, és a kevesebb üveg és műanyag használatával környezettudatosabb életmódot folytathat. Ebben a kiszerelésben elérhetőek a legkeresettebb szirupok, mint például a limonádé, mangó, levendula, ananász, kókusz, cseresznye, zöldalma, sárgadinnye, bodza, kékszőlő, levendula és bodza keveréke, görögdinnye, mojito, uborka, grapefruit és a cukorszirup.

Termékeink kiváló minősítést kaptak, melyről a Minőségről menüpontban tájékozódhat!

Rendezés:
Raktáron
5.334 Ft

Eldorado limonádé szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  limonádé szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado mangó szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mangó szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft
Eldorado Levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft

Eldorado görögdinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg görögdinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado sárgadinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg sárgadinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Előrendelhető
6.985 Ft

Eldorado kókusz szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kókusz szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado ananász szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ananász szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado zöldalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  zöldalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado cseresznye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg cseresznye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado mojito szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mojito szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kékszőlő szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kékszőlő szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
5.334 Ft

Eldorado bodza&levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg bodza&levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
2.794 Ft

Eldorado cukor szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 3 üveg (1 literes) cukorszirup utántölthető.  Az Eldorado cukor szirupot koktélok (pl Mojito), limonádék, és kávék általános édesítéséhez használjuk. Általános felhasználásra ajánljuk bárokba, kávézókba.  Figyelem: a limonádé és koktél, valamint kávé szirupjainkkal készített koktélokhoz, limonádékhoz  NEM kell külön cukor szirupot vennie, hiszen ezek az ízesített szirupok is cukorszirup alapúak!!!

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado uborka szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg uborka szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft

Eldorado grapefruit szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grapefruit szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado menta szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg menta szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado ibolya szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ibolya szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado passion fruit / maracuja szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg passion fruit / maracuja szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado grenadine szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grenadine szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado gránátalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg gránátalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rágógumi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rágógumi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kivi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kivi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rózsa szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rózsa szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa.