Termékek Menü
0

Bag in box koktél szirupok 20 féle ízben

A 3 literes Bag in box koktélszirupok a pénztárcakímélő megoldást jelenti minden vendéglátósnak!

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk újabb kínálattal állt elő, amely a szirupok Bag in Box kiszerelését jelenti. A Bag in Box olyan kiszerelés, amely tökéletes a nagyobb forgalmú vendéglátóipari egységeknek. A Bag in Box 3 literes kiszerelése a gazdaságos megoldást és a környezetkímélő vásárlást foglalja magába. Vásároljon egy üveg koktélszirupot, amelyet később könnyen utántölthet a Bag in Box 3 literes kiszereléséből, így egy üveg töltése csupán 1000 - 1300 Ft+Áfa összegbe kerül Önnek.

Egy Bag in Box 3 liter, tehát 4.2 üveg szirupot tartalmaz. Ezzel megspórolhatja magának a vásárlási fáradalmakat, és a kevesebb üveg és műanyag használatával környezettudatosabb életmódot folytathat. Ebben a kiszerelésben elérhetőek a legkeresettebb szirupok, mint például a limonádé, mangó, levendula, ananász, kókusz, cseresznye, zöldalma, sárgadinnye, bodza, kékszőlő, levendula és bodza keveréke, görögdinnye, mojito, uborka, grapefruit és a cukorszirup.

Termékeink kiváló minősítést kaptak, melyről a Minőségről menüpontban tájékozódhat!

Rendezés:
Raktáron
5.334 Ft

Eldorado limonádé szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  limonádé szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado mangó szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mangó szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft
Eldorado Levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft

Eldorado görögdinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg görögdinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado ananász szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ananász szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado sárgadinnye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg sárgadinnye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Előrendelhető
6.985 Ft

Eldorado kókusz szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kókusz szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado cseresznye szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg cseresznye szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado zöldalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg  zöldalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft

Eldorado mojito szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg mojito szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kékszőlő szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kékszőlő szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
2.794 Ft

Eldorado cukor szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 3 üveg (1 literes) cukorszirup utántölthető.  Az Eldorado cukor szirupot koktélok (pl Mojito), limonádék, és kávék általános édesítéséhez használjuk. Általános felhasználásra ajánljuk bárokba, kávézókba.  Figyelem: a limonádé és koktél, valamint kávé szirupjainkkal készített koktélokhoz, limonádékhoz  NEM kell külön cukor szirupot vennie, hiszen ezek az ízesített szirupok is cukorszirup alapúak!!!

Raktáron
5.334 Ft

Eldorado bodza&levendula szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg bodza&levendula szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1000 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado uborka szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg uborka szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft

Eldorado grapefruit szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grapefruit szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 

Raktáron
6.985 Ft
Eldorado menta szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg menta szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado ibolya szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg ibolya szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado grenadine szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg grenadine szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado passion fruit / maracuja szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg passion fruit / maracuja szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado gránátalma szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg gránátalma szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rózsa szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rózsa szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado rágógumi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg rágógumi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa. 
Raktáron
6.985 Ft
Eldorado kivi szirup Bag in box 3 literes utántöltő kiszerelésben. Nagyobb  forgalmú vendéglátó helyeken elegendő egy üveg Eldorado koktél szirupot vennie, és ha kiürült az üveg akkor a 3 literes Bag in boxból bármikor utántöltheti. Egy dobozból 4.2 üveg kivi szirup utántölthető, így egy üveg koktél szirup ára csak: 1300 Ft+Áfa.