Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Eldorado pürék

Rendezés:

Eldorado Eper püré 1L

Előrendelhető
5.750 Ft

Egy francia kémnek köszönhetjük, hogy fogyaszthatjuk

Varázsának köszönhetően, ha csak rágondolunk a gyümölcsre, ízlelőbimbóink akcióba lépnek. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado püré csúcsterméke az eper pürészirup mely 60% gyümölcsöt tartalmaz. Mindent beletettünk, amit csak lehet, hogy egy igazi gyümölcsbomba "robbanjon" a koktélos poharadban. :) Rostos epervelőből, epermagokkal, és természetes összetevőkből  gyúrtuk össze ezt az igazán prémium terméket azoknak, akik elkötelezetten szeretik használni a gyümölcsvelős termékeket. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 

Eldorado Maracuja/Passion Fruit püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Egy kis szenvedély az italodban

A maracuja egy egzotikus, trópusi gyümölcs, sokáig nem volt túl ismert hazánkban. A gyümölcs érett változata nem túl szép, hazánkban a szép, bordós külsejű gyümölcs terjedt el. A gyümölcs húsa pépes, számos maggal, mindkettő ehető, sőt nem csak hogy ehető, intenzív és különleges ízélményt tartogat! Kissé savanykás mégis nagyon zamatos. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado Maracuja püréje 60% maracujavelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal.

Eldorado Erdei gyümölcs püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Igazi szövettségesek ezek a gyümölcsök

A gyümölcsök amiket tartalmaz nagyon jól kiegészítik egymást, magas vitamintartalmuk miatt szívesen fogyasztjuk, emellett ki tudna ellenállni egy túrótortának, rizsfelfújtnak ha nyakon öntjük ezzel a pürével. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado erdei gyümölcsös püréje 50% vegyes erdei gyümölcsvelőt tartalmaz, hogy egy igazán természetes gyümölcsélményt kölcsönözz kedvenc italodnak vagy desszertednek. Próbáld ki és bátran ajánld barátaidnak, vendégeidnek ezt az igazán magas minőségű pürészirup terméket. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 

Eldorado Málna püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Kellemesen édes és gyümölcsös íz a gyerekkorból.

A málna sokunk kedvence, hiszen a piros, kissé szőrös külsejű gyümölcs első ránézésre olyan, mintha üreges lenne és a kúpszerű belső köré pici puha párnácskák lennének egymás mellé ragasztva.  A gyümölcs külseje igazán érzékeny és sérülékeny és kimondottan sok jótékony hatással rendelkezik. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado  Málna püréje 85% málnavelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez esetleg shakekhez a rostos málnás pürészirupunkkal nem lőhetsz mellé :) Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 

Eldorado Mangó püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

A megunhatatlan, édes és lédús mangó

A mangó az európai ember számára egy különleges gyümölcs. Szinte semmihez nem hasonlítható a külseje. Az érett mangó piros foltos. A gyümölcs húsának színe a sárgabarackéhoz hasonlítható, csodásan sárga, íze pedig mézédes, különlegesen gyümölcsös. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado Mangó püréje 60% mangóvelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal.

Eldorado Kék áfonya püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Sokak új kedvence, az áfonya

Amellett, hogy rendkívül ízletes nagyon egészséges gyümölcs. Magas az antioxidáns tartalma, segít egy megerőltető edzés után jobban regenerálódni az izmoknak, és hát ki tudna ellenállni egy finom kék áfonyás limonádénak. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado  Áfonya püréje 50% áfonyavelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez esetleg shakekhez a rostos áfonyás pürészirupunkkal nem lőhetsz mellé :) Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 

Eldorado Sárga Banán püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Egy jó banán shake-nek sosem tudok ellenállni :)

A banán egzotikus ízével szinte bármilyen típusú ital kiegészíthető, a koktéloktól kezdve egészen a shake-ekig. Mivel igen kalóriadús, a nap bármely szakában fogyasztva energiával tölt el minket. Káliumban és magnéziumban gazdag, ami jótékony hatással van a vérnyomásunkra és a szívünkre. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado Banán püréje 60% banánvelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal.

Eldorado Kiwi püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Smaragdzöld trópusi finomság

A kiwit nem éppen szép formája miatt szeretjük. A kiwi külseje barna, kicsi apró szőrszálakkal borított, nem túl szép, de annál izgalmasabb gyümölcs. Ha a gyümölcsöt félbevágjuk, akkor nagyon szép zöldes húsa kárpótol minket a külső jegyek gyengeségéért. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado Kiwi püréje 60% kiwivelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez  :) Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 

Eldorado Zöldalma püré 1L

Raktáron
5.750 Ft

Ezt a zöldalma ízt még egy óra múlva is a szádban fogod érezni.

AZ ELDORADO Zöldalma püré legkedveltebb tulajdonsága a gyümölcsössége mellett a páratlan ízintenzitás. Ebből a szirupból kevesebb is elég a zöldalma ízvilág kihangsúlyozására.  A zöldalma sokáig különlegességnek számított nálunk, ám mostanság már igazi masszív rajongótáborral rendelkezik. Az Eldorado püré termékeiben az a legjobb, hogy még intenzívebb ízt adnak extra gyümölcstartalmuknak köszönhetően. 

Az Eldorado Zöldalma püréje 60% zöldalmavelővel a természetes, eredeti ízélményt hívja életre. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal.