Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Minőségi garancia

Mi az ELDORADO különlegessége? 
 


GARANCIA A MINŐSÉGRE

 

Az Eldorado limonádé és koktélszirup forgalmazójának egyik alapelve, hogy mindig jó és magas minőségű termék kerüljön a palackba. Ezt egy külföldi termék esetén a távolság miatt nehéz lenne folyamatosan ellenőrizni illetve a járulékos költségek is magasak lennének. A gyártókkal szembeni minőségi elvárások magasak. Ezek az előírások és a magyar gyártókkal való közvetlen kapcsolattartás, illetve az ellenőrzött gyártási technológia a GARANCIA az ELDORADO koktélszirup állandó és magas minőségének. Ez a megfontolt és jól felépített minőségbiztosítás adja azt is, hogy a jó minőség kedvező ár társítható.
AZ ELDORADO koktélszirup márka szigorúan ellenőrzőtt, minöségbíztosított termékcsalád. 
Szlogenünk:  ELDORADO SZIRUP – a koktélok aranya! 
Győzödj meg róla Te és és kóstold meg a MINI SZETTEK ÍZEIT! >>>>>>KATT IDE!  
 

 


VÁLTOZATOS ÍZVILÁG

          
     
 HAZAI ÍZEK            
Kezdjük talán az egyik legkézenfekvőbb különlegességgel. Ez pedig a roppant változatos és sziporkázó ízvilág! Miért? Mert több mint 30 féle ízből választhatjuk ki a kedvencünket. Vagy ha nem a kedvencünket, akkor mondjuk a vendégeink kedvencét vagy akár a gyerekekét. Meglepő? Pedig bizony igaz! A limonádé, a gránátalma, sárgadinnye, citrom és bodza-levendula mellé még több mint 20 íz társítható. Sőt! Az ELDORADO koktélszirupok között még a diétázók is találnak maguknak megfelelőt, szóval nagymama és nagypapa vagy éppen a nyáron is alakjukra figyelő lányok is átadhatják magukat a koktélozás laza élvezetének! Egy igazi nyári koktélozáshoz, vagy télen a nyári hangulat felidézéséhez választható koktélszirup fajták legtöbbje külföldi termék. Alapvetően ezzel nincs is semmi baj, hiszen ezek a szirupok jó minőségűek, finom és kellemes italokat készíthet belőlük bárki. Az ELDORADO LIMONÁDÉ koktélszirup egyik különlegessége, hogy kizárólag magyar alapanyagforrásból és magyar cégek közös munkájából születik meg minden egyes palack. Az ELDORADO koktélszirupnak a névadóján túl más magyar kapcsolódása is van! A koktélszirup alapanyagának a gyártója is hazai, sőt a csomagolást is Magyarországon végzik. Ennek eredménye az egyedülálló TÖRHETETLEN PALACK is, aminek sok praktikus előnye van! Eláruljuk mik ezek? 
Válassz ízeink közül! >>>>KATT IDE <<<<
KATTINTS a nyilakra és máris mutatjuk az előnyöket!  >>>ITT <<<
         

EGYÉB GARANCIÁLIS INFORMÁCIÓINK ÉS FELTÉTELEINK


Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékek szavatosságát, a termékek hátoldalán szereplő időpontig vállalljuk. A nem megfelelő tárolásból és használatból eredő minőségi kifogásokat nem áll módunkban orvosolni.  
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt szavatossági problémák esetén a hibás vagy romlott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a szavatossági igényt elfogadni! 
    
Postán küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
  
Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.