Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

A minőségről

MINŐSÉGÜNK MEGŐRZŐJE A TÖRHETETLEN PALACK 

VÁLTOZATOS ÍZVILÁG PRAKTIKUS CSOMAGOLÁSBAN - EZ A TÖRHETETLEN PALACK 

Ha minőségről van szó, akkor nekünk a törhetetlen palack az egyik nagy kedvencünk. Több szempontból is!
Éppen ezért érdemes végigolvasni a listát, mert mert elrejtve némi praktikát is megsúgunk.
 
 

 

Szóval, jöjjenek az előnyök:
NINCS TÖRÉSVESZÉLY
 a korábbi üveg palack helyett a kemény PET palack NEM TÖRIK EL, azaz sokkal kisebb a kockázata annak, hogy a konyhapultról, az asztalról véletlen a földre eső palack s a benne lévő szirup kárba veszik
KEVESEBB A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
a törhetetlen palack súlya kisebb mint a korábbi üveg palacké, ezért Neked jóval kevesebb szállítási költséget kell megfizetned vagy ugyanazért a szállítási költségért most több palackot, vagy akár egy új ízt is rendelhetsz kipróbálásra
NINCS TÖRÉKENY FELÁR
mivel a palack törhetetlen, szállításkor a törékeny áruért fizetendő plussz felárat ettől kezdve nem kell megfizetni, mégis az áru eredeti minőségében, sérülés nélküli csomagolásban érkezik meg a rendelési címre
PRAKTIKUS KÜLSŐ
a palack tervezésénél 2 fő szempontunk volt. Legyen praktikus és modern. A törhetetlen palackot így egy speciális sleeve fóliával vontuk be, ennek köszönhetően a palack könnyen, gyorsan, egy kis vízzel tisztán tartható!
ELEGÁNS MEGJELENÉS 

Színek és ízek harmóniában! Mi, az ELDORADO Koktélszirup fejlesztői csapata, hisszük és tudjuk, hogy a koktélok aranya az az ELDORADO koktélszirup. A gondosan elkészített szirup ezért új külsőt kapott. A fekete- fehér megjelenés az egyszerűséget, az arany a magas minőséget tükrözi, s mindehhez a színes és változatos ízvilág adja a színességet. A bárszekrény dísze ez az üveg, s a hatalmasan színes ízjelölésekkel, a választás egyszerű és egyértelmű a gyerekeknek és a felnőtteknek is.

UTÁNTÖLTHETŐ PALACK
Az ELDORADO koktélszirupok termékválasztékában a BAG In BOX kiszerelés tökéletes kiegészítője a 0,8 l –es törhetetlen palacknak. A 3 literes BAG IN BOX csapos adagolójával a 0,8 literes törhetetlen palack könnyen, gyorsan és cseppmentesen újratölthető. Tudatosan elkerülhetjük a műanyag palackok felesleges felhasználását, csökkenthetők a költségek és praktikusan megoldható az utántöltés is. 

 

Mit lehet tudni még az Eldorado koktélszirup márkáról?

Lássuk csak sorban! 

Az Eldorado koktélszirup márka bejegyzett és  védett Brand, mely 100 %-ban magyar tulajdonú. Folyamatosan fejlődő, innovatív márka, mely a piaci és a vevők igényeit szem előtt tartva igyekszik a legmagasabb minőség és kiszolgálás elérésére.  Az Eldorado termékcsalád fő profilja elsősorban  a koktélszirup , a koktélpürék, és az öntetek, szószok gyártása, forgalmazása, de ezen kívül báreszközök és bárkellékek is megtalálhatóak a termékkínálatban.

Ars poetic-ánk:

A legfontosabb számunkra a vevőink elégedettsége, és gyors kiszolgálása, a minőség folyamatos ellenőrzése és magas szinten tartása. Olyan piaci űrt kívánunk betölteni  a közepes árkategóriájú,  megfizethető ugyanakkor minőségi koktélszirup márkával, ami eddig nem volt meg a magyar szörpök és az import koktélszirupok között.

Kik a vevőink?

Vevőink elsősorban vendéglátóhelyek, kávézók, éttermek, koktélbárok és szórakozóhelyek, de nagyon sok magánszemély is megszerette már az Eldorado koktélszirup márkát a kiváló ár / érték aránya miatt.

Megfizethető ár, magasabb profit a vendéglátósoknak.

Igen, ebből a szempontból is nagyon népszerű az Eldorado koktélszirup termékcsalád, mert nem viszi el a haszon nagy részét a drága alapanyag. Sok pozitív visszajelzést kapunk, hogy a termékeink kiváló ár/érték arányúak, és sokkal magasabb profitot tudnak realizálni, mint eddig.

Ha olcsóbb, akkor biztos gyengébb  is a minősége? Nem így van!

Sokan talál azt gondolják hogy azért olcsóbb valami mert rosszabb a minősége. Ez nem minden esetben van így. Az Eldorado koktélszirup termékcsalád esetében ez nem igaz. Azért lényegesebb olcsóbb a külföldi termékekhez képest, mert nincsenek ezek a költségek: magas szállítási költség, import költség, nagyker haszon, kisker haszon, reklám stb…. Önnek ezeket a költségeket nem kell megfizetnie, mivel közvetlenül a hazai forgalmazótól vásárolja meg a termékeket.

Készült egy hivatalos minőségellenőrzés, melyről az alábbiakban  olvashatnak. Ezzel is szeretnénk eloszlatni minden olyan kételyt ami esetleg a termékeink kiváló  minőségét megkérdőjelezné: