Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Kávé sziruppal az unalmas kávézások helyett

A kávé szirup azok számára ajánlott, azok számára készült, akik már unják a megszokott kávéízt. Ha szeretné új ízekkel megbolondítani a napi reggeli ébredés hangulatát, ha szeretné barátait meglepni a délutáni kávézások alkalmával, esetleg a kávézó vendégeinek csodálatára vágyik, akkor az Ön számára készült a kávé szirup.

Az Eldorado Syrupok tökéletesek a kávé ízesítésére, hiszen a kávé a jó minőségű és különféle ízű sziruppal tökéletesen ízesíthető és feldobható. A fahéj, a mandula, a csokoládé, vagy a kókusz tökéletes választás a kávé ízesítésére. Ezekkel az ízekkel Ön lehet az, akihez majd a barátok a kávézásokat szervezik, hiszen sehol máshol nem ihatnak ilyen különleges kávékat. És hogy mire kell odafigyelni az ízesített kávé elkészítésekor? Csupán annyi a teendő, hogy a kávéval harmonizáló ízeket válasszon.

Attól függően pedig, hogy a szirup mennyi cukrot tartalmaz, ízesítse a kávét, hiszen megeshet, hogy a kávé szirup már tökéletes édességet is nyújt az italnak, így nincs szükség már több édesítő használatára. A tökéletes eredmény érdekében természetesen szükséges, hogy jó minőségű kávé szirup beszerzését válassza, hiszen ha a szirup minőségtelen, akkor könnyen el is ronthatja vele a kávé ízét. Képzelje csak el, megvásárol egy drága szirupot, meghívja barátait, bejelenti a tökéletes kávé ízét, az ízesített kávé újdonságát, de a kávé íze borzasztó, hiszen a kávé szirup teljesen elrontotta azt.

Ízesítse az eszpresszó kávét és a kapucsínót is könnyedén a kávé szirup segítségével. Válasszon a kávé ízéhez megfelelő, a kávé ízével harmonizáló ízesített szirupot és egy öntésnyi kávészirupot adagoljon a kávéscsészébe, amire a kávét csapolja. Nézze meg a kávé szirup cukortartalmát, és figyelmeztesse vendégeit a kávé édeskés ízére, amelyet a szirup hatására nyert.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek