Termékek Menü

Prémium pürészirupok 0.8 liter

Megérkeztek az Eldorado termékcsalád Prémium pürészirupjai 40-60% gyümölcslével + gyümölcsvelővel! 

Rendezés:
Raktáron
3.048 Ft
Az Eldorado koktélszirupcsalád csúcsterméke a Prémium Plusz eper pürészirup mely 40% eperlevet és 20% epervelőt tartalmaz. Mindent beletettünk amit csak lehet, hogy egy igazi gyümölcsbomba "robbanjon" a koktélos poharadban:) Rostos epervelőből, epermagokkal,és természetes összetevőkből  gyúrtuk össze ezt az igazán prémium terméket azoknak akik elkötelezetten szeretik használni a gyümölcsvelős termékeket. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 
Raktáron
3.048 Ft
Az Eldorado koktélszirupcsalád  Prémium Plusz erdei gyümölcsös pürészirupja 40% vegyes erdei gyümölcsvelőt tartalmaz, hogy egy igazán természetes gyümölcsélményt kölcsönözz kedvenc italodnak vagy desszertednek.  Próbáld ki és bátran ajánld vendégeidnek ezt az igazán magas minőségű pürészirup terméket. Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal. 
Raktáron
3.048 Ft
50% áfonyavelővel a természetes áfonya ízélményt hívja életre az Eldorado Prémium Plusz termékcsalád Áfonya pürészirupja. Használd akár limonádéhoz, koktélokhoz vagy desszertekhez esetleg shakekhez a rostos áfonyával pürészirupunkkal nem lőhetsz mellé :) Könnyen oldódik, és a gyümölcs természetes színét adja vissza sok-sok rosttal.