Termékek Menü

Törzsvásárlói kártya

Kedves Vásárlónk!

Örömmel tájékoztatunk hogy 2018 április 1-től bevezettük a törzsvásárlói kártya rendszerünket, amelyben az alábbi feltételekkel  az alábbi kedvezmények vehetőek igénybe:

Törzsvásárlóvá az válik, akinek a webáráhuzunkban történt összvásárlása az adott tárgyévben január 1-töl  eléri az alábbi összeghatárokat és így jogosult a továbbiakban a kártyához kapcsolodó kedvezmény mértékére.

- BRONZ kártyás vevő lesz aki eléri az évi bruttó 100.000 Ft vásárlási értéket, és így a továbbiakban 5% kedvezményre jogosult

- EZÜST kártyás vevő lesz aki eléri az évi bruttó 250.000 Ft vásárlási értéket, és így a továbbiakban 10% kedvezményre jogosult

- ARANY kártyás vevő lesz aki eléri az évi bruttó 500.000 Ft vásárlási értéket, és így a továbbiakban 15% kedvezményre jogosult

- GYÉMÁNT kártyás vevő lesz aki eléri az évi bruttó 1.000.000 Ft vásárlási értéket, és így a továbbiakban 20% kedvezményre jogosult

Mit kell tenned hogy Törzsvásárlónk legyél?  

1. Figyeld a vásárlásaid összértékét JANUÁR 1-től

2. Amennyiben elérted a fenti sávok valamelyikét jelezd nekünk emailen vagy telefonon és mi a regisztrációd alapján beállitjuk Neked a kedvezmény mértékét.

3. Ezek után már minden belépésnél és vásárlásnál a kedvezményes árakat látod a kosárbahelyezés során. 

Minél többet vásárolsz annál magasabb kedvezménysávba fogsz bekerülni, és annál nagyobb kedvezménnyel vásárolhatsz. 

A kedvezmény személyhez, vagy céghez köthető a vásárlások összértéke alapján, az másra nem ruházható át. 

A kedvezmény mértéke tovább vihető a következő tárgyévbe. Pl ha a tárgyév január 1-töl december 31-ig összesen elköltöttél nálunk 251.000 forintot akkor Ezüstkártyás ügyféllé válsz azaz jár Neked a 10 % kedvezmény és a következő évben már minden vásárlásodra jár a - 10 % kedvezmény. 

A Törzsvásárlói kedvezmény megszünik amennyiben 365 napon keresztül nem történik vásárlás a webáruház felületén vagy a felhasználó törölte regisztrációját.

Bízunk benne hogy minél előbb Téged is a törzsvásárlóink között üdvözölhetünk, és ezzel is szeretnénk megköszönni hűségedet az Eldorado koktélszirup márkához!

Eldorado Koktél Shop csapata