Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Remek választás a barista bolt

Ha valaki komolyan szeretne foglalkozni a koktélkészítéssel, akkor természetesen sok olyan tárgyat kell beszereznie, amelynek a segítségével tud gyakorolni.

A barista bolt természetesen kínál ilyen termékeket, ezért látogasson el Ön is erre a honlapra, ha úgy döntött, hogy megtanulja, hogyan kell szakszerűen koktélokat készíteni. Nem jelent problémát, ha például pohárra lenne szüksége, mert ezt az eszközt könnyedén megrendelheti a barista boltból. A speciális kanálról sem szabad megfeledkezni, hiszen a legtöbb háztartásban nincsen olyan tárgy, amelyet bele lehetne tenni a poharakba. A kezdő baristáknak szükségük lesz még jéglapátra, mert így sokkal könnyebben tudják a jeget belerakni a hűsítő italokba.

Semmiképpen nem szabad megfeledkezni az italmérőről sem, hiszen enélkül nehéz lenne a kívánt mennyiségű alkohol pohárba való kitöltése. A barista bolt kínál még szirupokhoz való pumpát is, amelyekkel sokkal egyszerűbb lesz a szirupok adagolása. Nem árt, ha polcon van egy gyümölcs-, illetve sziruptartó állvány is, hiszen így sokkal átláthatóbban lehet tárolni a koktélok hozzávalóit. A barista bolt fontosnak tartja a a bárszőnyeget is, amely azért előnyös, mert így kevésbé valószínű, hogy a vendégek túlzottan meglökik az elkészített koktélokat.

Ha pedig mégis kiömlene egy kicsit az ital, akkor a bárszőnyeg felfogja a nedvességet. Ezenkívül hasznos lehet még a törőfa is, amely egyes növények ízanyagának a kinyeréséhez szükséges. A barista boltból sokan rendelnek még műanyagból készült kiöntőt is, amellyel egyszerűbb beleönteni a pohárba bizonyos alapanyagokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek