Termékek Menü

Koktélpürék

Gyere el üzletünkbe ahol minden termékünk ingyenesen kóstolható! Cím: 1143 Budapest Semsey Andor utca 15. Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 12-18 óra között! 

Rendezés:
Előrendelhető
3.302 Ft
Az Eldorado eper koktélpüré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez, valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. Az eper igen népszerű, könnyen termeszthető gyümölcs, mely sok C vitamint, foszfátot, káliumot, és kalciumot tartalmaz. Az Eldorado eper koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Előrendelhető
3.302 Ft
Az Eldorado erdei gyümölcs koktélpüré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez, valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. Egyik legkedveltebb termékünk az erdei gyümölcsös koktélpüré, mely a piros bogyós gyümölcsök (eper, málna, áfonya) egyedülálló ízkombinációjának köszönheti népszerűségét.  Az Eldorado erdei gyümölcs koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Előrendelhető
3.302 Ft
Az Eldorado mangó koktélpüré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez,valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. A mangó Indiából származó közkedvelt trópusi gyümölcs. Kellemes és jellegzetes íze mellett kiváló vitamin,- és ásványianyag forrás, hiszen megtalálható benne az A, B1, B2, C, és E vitamin, valamint rostokban és kálciumban, nátriumban is gazdag. Az Eldorado mangó koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Raktáron
3.302 Ft
Az Eldorado áfonya püré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez, valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. A fekete áfonya az erdők mélyén fellelhető sötétlila színű, jellegzetes ízű, nagyon népszerű bogyós gyümölcs. Különleges zamata mellett értékes tápanyagokat, A,D, és C vitamint, flavonoidokat, cseranyagot, gyümölcssavakat, és sok vasat tartalmaz. Az Eldorado áfonya koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Raktáron
3.302 Ft
Az Eldorado málna koktélpüré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez,valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. A málna Magyarországon őshonos, igen kedvelt házi gyümölcs. Frissen fogyasztva, vagy lekvár, illetve szörp formájában sokunk kedvence. Az Eldorado málna koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Raktáron
3.302 Ft

Az Eldorado zöldalma koktélpüré magas gyümölcstartalmú prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez, valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. Magyarország kifejezetten gazdag almaterméssel büszkélkedhet, melyek közül talán a zöldalma a legnépszerűbb. A friss zöldalma rendkívül gazdag flavonidokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. A hazai vendéglátás kellemes íze, sokoldalú felhasználhatósága miatt szereti, hiszen kiválóan alkalmas pl. koktélok,shakek és limonádék ízesítésére, valamint gyümölcssalátákhoz. Az Eldorado zöldalma koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait!  Legyen kreatív és ízesítse, díszítse kedvenc koktélját, limonádéját vagy süteményt a saját elképzelései szerint!

Raktáron
3.302 Ft
Az Eldorado őszibarack koktélpüré magas gyümölcstartalmú, prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez,valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. Az őszibarack valószínűleg Kínából származik, és Magyarországon is már rengeteg fajtája elterjedt. Közkedvelt nyári gyümölcs, mely magas rostanyagokban, antioxidánsokban, és niacinban, ezenkívül sok C, és B vitamint tartalmaz. Az intenzív, kellemes, nyárt idézö ize miatt elsösorban a mixerek szeretik. Az Eldorado őszibarack koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Raktáron
3.302 Ft
Az Eldorado banán koktélpüré magas gyümölcstartalmú prémium minőségű magyar termék, amely kiválóan alkalmas koktélok, limonádék, shakek készítéséhez,valamint sütemények ízesítésére, díszítésére is. Az banán az egyik legnépszerűbb és legismertebb déligyümölcs, mely A,E vitamint, rezet, vasat, mangánt, és foszfort tartalmaz. Legyen forró nyár, vagy hűvös tél, az Eldorado banán koktélpürével az év minden napján megédesíthetjük kedvenc italunkat. Az Eldorado banán koktélpürét sokrétű felhasználásra javasoljuk, és a praktikus kiöntőkupakjának segítségével könnyedén ízesítheti kedvenc koktéljait! 
Előrendelhető
1.905 Ft
A már jól ismert és a megszokott magas minőségű és gyümölcstartalmú Eldorado Eper koktélpüré kapható mostantól fél literes kiszerelésben is, így nemcsak a professzionális mixereknek, hanem a hobbi koktélosoknak is kedvezünk ezzel a pénztárcabarát kiszereléssel.