Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Bag in Box kiszerelés a környezettudatos vásárlónak

Egy vendéglátóipari egység legfontosabb tevékenysége, hogy az italok és az ételek tökéletes minőségűek legyenek. Egy étteremben a minőségi ételek mellé nagy választékú, minőségi italok is kívánkoznak.

Ha nincs kellő italválaszték, ha nem elég a mennyiség, akkor a vendégek rossz szájízzel fognak hazamenni, még akkor is, ha az étel és a kiszolgálás tökéletes volt. Hasonlóképpen elmondható ez a szórakozóhelyekről, bárokról is. A tökéletes kiszolgálás mellett a nagy választék és a minőségi italok nagyon fontosak. Egyszerűen tönkreteheti az estét, ha nem kaphatja meg a kívánt ízt, ha nem egy finom ital kortyolgatása közben beszélgethet barátaival, vagy barátnőivel.

Az Eldorado Syrup olyan termékek forgalmazásával foglalkozik, amellyel tökéletesen bővíthető az itallap. A koktélok alapanyagai a szirupok, amelyek nálunk prémium minőségben készülnek, az ára azonban megfizethető marad. A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk újabb kínálattal állt elő, amely a szirupok Bag in Box kiszerelését jelenti. A Bag in Box olyan kiszerelés, amely tökéletes a nagyobb forgalmú vendéglátóipari egységeknek. A Bag in Box 3 literes kiszerelése a gazdaságos megoldást és a környezetkímélő vásárlást foglalja magába. Vásároljon egy üveg koktélszirupot, amelyet később könnyen utántölthet a Bag in Box 3 literes kiszereléséből.

Egy Bag in Box 3 liter, tehát 4.2 üveg szirupot tartalmaz. Ezzel megspórolhatja magának a vásárlási fáradalmakat, és a kevesebb üveg és műanyag használatával környezettudatosabb életmódot folytathat. Ebben a kiszerelésben elérhetőek a legkeresettebb szirupok, mint például a limonádé, mangó, levendula, ananász, kókusz, cseresznye, zöldalma, sárgadinnye, bodza, kékszőlő, levendula és bodza keveréke, görögdinnye, mojito, uborka, grapefruit és a cukorszirup.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek